Wij helpen u graag!

Betalen

+Kan ik (gedeeltelijk) afrekenen met een Reis Cadeau of DE Cadeaukaart?

Bent u in het bezit van een Reis Cadeau of DE Cadeaukaart, dan kunt u ook deze gebruiken. Ga naar www.hampshire-hotels.com voor inspiratie en reserveer uw favoriete Hampshire Hotel. Vermeld bij de reservering dat u in het bezit bent van een Reis Cadeau + DE Cadeaukaart. Reis Cadeau of DE Cadeaukaart hebben een geldelijke waarde die van de totaalfactuur wordt afgetrokken.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Waarom moet ik mijn credit card gegevens invoeren?

Uw credit card gegevens zijn nodig ter garantie van uw verblijf in het hotel. In het hotel kunt u eventueel kiezen voor een andere betaalwijze.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Wordt de betaling via mijn credit card direct afgeschreven?

Nee, het bedrag wordt pas van uw creditcard afgeschreven nadat u in het hotel heeft verbleven. Dit geldt niet voor actie tarieven zoals een vroegboekkorting, last-minute acties of non-refundable tarieven waarvoor geen resitutie mogelijk is.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Wanneer moet ik de reservering betalen?

Dit is afhankelijk van het gekozen tarief. De Best Beschikbare (Flexibele) Prijs hoeft u pas in het hotel te voldoen. Speciale tarieven zoals vroegboekkortingen, last-minute acties of non-refundable tarieven, waar geen restitutie mogelijk is, dienen vooraf gaande aan uw verblijf te worden voldaan.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Hoe kan ik betalen in de webshop?

In de webshop kunt u betalen met iDEAL, Mastercard, VISA en American Express.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag hieronder en wij nemen contact met u op.


Velden met een * zijn verplicht.